• 0706 21 44 24
  • info@naslundselektriska.com
  • Mån - Fre: 08.00 - 17.00

UTOMHUSBELYSNING

Utomhusbelysning är lika viktigt som inomhusbelysning och ofta är belysningen utomhus påslagen längre tid, särskilt när det börjar bli mörkt. Då är det extra viktigt att lamporna är energieffektiva. Då är LED-lampor det perfekta valet.

ATT TÄNKA PÅ

När du köper lampor måste du undvika de som kan störa din önskade utomhusatmosfär. Kanske du föredrar enkel och lugn atmosfär, då är det bäst att undvika lampor som är väldigt starka. Om syftet med att sätta ljus är att få folk att lägga märke till din trädgård eller vissa växter, då kan du välja riktade lampor till det område du vill ge fokus. Eller om du vill belysa din mörka entré så att besökare lätt kan hitta den, då kan du överväga en rörelseaktiverad lampa som bara tänds när det behövs.

Du bör också överväga arkitekturen i ditt hus innan du köper lampor. Tänk på att anledningen att installera lampor inte bara är för att lysa upp din omgivning, utan också för att harmonisera med utformningen av ditt hus. Till exempel skulle ett modernt hus se bättre ut med en rostfri belysning medan ett traditionellt hem skulle se bra ut med armaturer av mässing. Att kolla på nätet eller i några designtidskrifter kan vara till stor hjälp när man väljer de perfekta lamporna som matchar ditt hems arkitektur.

H Näslunds Elektriska © 2022 Alla rättigheter reserverade. Skapad av Aspecto.